Interesse in een geheel vrijblijvend adviesgesprek?

Infrastructuur

Een goede internetverbinding en een helder ingerichte netwerkinfrastructuur, zijn de basis voor een goede ICT-omgeving. De internetverbinding moet consistent, kwalitatief en flexibel zijn. Bij een heldere infrastructuur, is het van belang dat kabels, modem, routers, switches en patchkasten goed zijn ingericht.

Voordelen goed ingerichte infrastructuur

  • Flexibele service
  • De netwerkbekabeling leveren wij tot op de werkplek
  • Opschalen van capaciteit wanneer jouw bedrijf er om vraagt

Wij denken met je mee

Het personeel van Ethin is flexibel ingesteld. Wij denken met je mee om tot een passende oplossing te komen die naadloos aansluit bij jouw bedrijf of organisatie. Is er hulp nodig bij het trekken van elektriciteitsbekabeling, installatie van elektronische systemen, krachtstroom systemen of iets anders?

 

Wi-Fi van Ethin

Heb je last van traag Wi-Fi thuis of in jouw bedrijf? Het is een bron van ergernis. Je wilt overal snel toegang tot al je bestanden, websites, foto’s, muziek of video’s kunnen streamen. Benieuwd over wat voor netwerkoplossingen Ethin beschikt? Kom erachter, zodat wegvallend of traag Wi-Fi tot het verleden behoort.

Waarom Wi-Fi van Ethin?

  • Vroegtijdig signaleren van knelpunten
  • De juiste hardware voor optimale Wi-Fi
  • Totale installatie
Wi-Fi Ethin

Optimale dekking

Ethin zorgt er dankzij moderne technieken, zoals fast-jast-roaming en mesh voor dat jouw pand volledig is voorzien van een betrouwbaar en snel Wi-Fi netwerk. Vooraf meten wij uitvoerig de huidige situatie, zodat we exact kunnen bepalen hoeveel en waar accespoints geplaatst moeten worden.

Patchkast

In een patchkast worden al je kabels door middel van routers en of switches aan elkaar gekoppeld. Dit is dé centrale plek waarin alle kabels netjes worden opgeborgen. Een solide patchkast is daarom van essentieel belang. Bij de aanschaf is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden.

Voordelen patchkast van Ethin

  • Een overzichtelijke indeling, benummering, bekabeling
  • Bij uitbreiding gemakkelijk te implementeren
  • Een betrouwbare back-up van alle bestanden

Voorkom chaos

Wij zorgen ervoor dat wanneer de patchkast geïnstalleerd is, deze direct op een goede wijze wordt ingericht. Dit allemaal om chaos te voorkomen. Wanneer je patchkast al een spinnenweb is, zorgen wij ervoor dat je binnen één dag weer overzicht hebt.

Waarom is dit zo belangrijk?
Wanneer er een storing plaatsvindt, kan snel de oorzaak inzichtelijk worden gebracht. Daarnaast vinden er geen onnodige storingen plaats door chaotische bedrading en is het ook nog eens makkelijk uit te breiden.

Beveiliging

Over Ethin

Contact

Interesse in een geheel vrijblijvend adviesgesprek?

Benieuwd wat onze klanten over Ethin
Security Systems zeggen?