Benieuwd naar de voordelen van een onderhoudscontract?

Waarom een beveiligingssysteem van Ethin?

Het verzorgen van de beste service en betrouwbaarheid staat bij Ethin op nummer één. Bij ons kan je altijd terecht voor zaken, zoals een advies op maat voor jouw woning of pand dat je wilt beveiligen. Onze experts assisteren om eventuele zwakke plekken, overvallen, fraude en andere ongewenste situaties op tijd te detecteren en te voorkomen.

Ethin realiseert een optimale beveiliging van jouw eigendom met behulp van de nieuwste technologieën, zoals alarm-, brand- en camerabewaking tot domotica, toegangscontrole, sloten of een intercomsysteem.

De installatie van een systeem wordt door onze eigen monteurs uitgevoerd, waardoor er controle is over het gehele traject. Van advies op maat, de benodigde producten tot de installatie. Dit allemaal om jou als klant de allerbeste service te bieden.

Innovatief totaalconcept

Ethin beschikt over een ruim assortiment aan beveiligingssystemen. Daarnaast koppelen wij beveiliging en IT naadloos aan elkaar. Wil je een gebouw of juist een kleinere ruimte optimaal beveiligen en voorzien van de beste cloud oplossing? Of camerabewaking combineren met een alarmsysteem? Wij realiseren een innovatief totaalconcept dat perfect bij jouw wensen aansluit.

Moderne technologieën

Technologie is één van de belangrijkste versnellers achter de ontwikkelingen in de beveiligingsbranche. Omdat wij met de meest moderne technologieën werken en innovatieve beveiligingssystemen aan elkaar koppelen, wordt er een zo veilig mogelijke omgeving gecreëerd.

Kennis en ervaring

Met de juiste portie kennis en ervaring dat Ethin bezit, kunnen wij jou als klant zo optimaal mogelijk van dienst zijn. Om dit te behouden en te verbeteren waar nodig is, houden we goed de ontwikkelingen in onze branche in de gaten.

 

Wat onze klanten zeggen

Dagelijks zijn wij bezig met het beveiligen van de organisaties van onze klanten. Daarom is het voor ons van belang om te weten wat zij van onze service en dienstverlening vinden. Lees hier wat de klanten van ons vinden.

Benieuwd wat wij voor
jou kunnen betekenen?