Interesse in een geheel vrijblijvend adviesgesprek?

Camerabewaking van Ethin

De camerasystemen van Ethin leveren haarscherp beeld en zijn zeer betrouwbaar. Met de camerabewaking heb je controle over wat er in en om jouw woning of pand gebeurt. Met de online app kan je overal ter wereld de camerabeelden bekijken en terugkijken.

Benieuwd welk systeem het beste aansluit bij jouw situatie? Onze experts zetten je situatie en wensen om in een persoonlijk advies.

Waarom een camerabewaking van Ethin?

 • Camerabeelden bekijken en terugkijken via de online app
 • Slim opnamesysteem, maak een selectie op het camerabeeld van
  bijvoorbeeld de toegangsdeur en zie alle bewegingen binnen het geselecteerde tijdvak.
 • Maak gebruik van je bestaande netwerk infrastructuur

Innovatieve techniek

Wij werken met de meest moderne technologieën, zoals een camera die ‘s nachts in kleur kan opnemen. Vervolgens kunnen we verschillende innovatieve beveiligingssystemen aan elkaar koppelen. Ons doel is om een veilige omgeving te creëren, die simpel in gebruik is.

Wat Ethin Security Systems uniek maakt is de nauwe samenwerking met ons zusterbedrijf Interforce Networks. Hierdoor zijn wij in de gelegenheid om oplossingen cloud based in te richten waardoor wij optimale veiligheid kunnen garanderen.

Alarmsysteem van Ethin

Hoe veilig voel jij je in jouw woning of pand? Een veilige woon of werk omgeving, zonder gevaar voor inbraak of brand wil iedereen. Met de extra beveiliging van Ethin zorg je voor de maximale veiligheid. Met een gecertificeerd alarmsysteem van Ethin ben je verzekerd van een optimale bescherming.
Wij helpen je graag verder!

Waarom een alarmsysteem van Ethin?

 • Alarmsysteem te bedienen via online app
 • Integratie mogelijk met toegangscontrole
 • Makkelijk te bedienen via tag/pas
 • Doorschakeling alarmcentrale naar mobiel
 • Systeem is altijd up-to-date

Slim beveiligd

De Ethin alarmsystemen voldoen aan de strenge beveiligingseisen en zijn te koppelen met diverse meldkamers in Nederland. Zo ben je verzekerd van medewerkers met de juiste ervaring en technische ondersteuning om een melding te controleren. Deze centrales zijn 24/7 actief.

Toegangscontrole van Ethin

Toegangscontrole biedt een veilige, geschikte, flexibele en rendabele manier om te controleren wie er toegang heeft tot jouw gebouw en wanneer de toegang verleend wordt. Toegangscontrole geeft organisaties de veiligheid die zij nodig hebben. Dit alles is zelf eenvoudig te bedienen met onze handige online app. 

Waarom toegangscontrole van Ethin?

 • Zelf controle over de toegang van jouw pand via de online app 
 • Toegangscontrole makkelijk te bedienen via tag/pas 
 • Logregistratie 
 • Eenvoudige en snelle bediening

Jablotron toegangscontrole van Ethin

Toegangscontrole levert de meest efficiënte en geschikte manier om jouw gebouw en bezittingen te beveiligen.

Geblokkeerde kaarten krijgen geen toegang meer tot de deuren van het toegangscontrole systeem.

Toegangscontrole biedt tevens een flexibele controle over de toegangsrechten van de gebruikers. Zo kunnen bijvoorbeeld alle werknemers toegang krijgen tot de hoofdingang van het gebouw, maar zijn de verschillende afdelingen slechts toegankelijk voor diegene die er moeten zijn.

Netwerk

Over Ethin

Contact

Interesse in een geheel vrijblijvend adviesgesprek?

Lees hier wat onze klanten van Ethin vinden