OVER ONS

ETHIN

ETHIN Security Systems is uw betrouwbare partner op het gebied van beveiliging van uw woning, bedrijfspand en internet. Wij komen voort uit een gerenomeerd IT bedrijf en hebben hierdoor meer dan 15 jaar kennis en ervaring over werken in de Cloud direct tot onze beschikking. En met The Internet of Things is dat onmisbaar. Onze alarmsystemen zijn geen old-fashioned camera’s of vaste systemen. Nee, alles bij ons is Cloud-based en razendsnel te aan te passen aan veranderende situaties in- en rondom uw object.

Zo kunt u snel en eenvoudig personen toegang verschaffen of weigeren tot bepaalde zones.

Eenmalig iemand toegang vestrekken? Vanaf afstand klikt u met uw telefoon zo de deur voor diegene open. Softwarematig kunnen wij praktisch al uw wensen rondom toegangs- en alarmsystemen programmeren of tussentijds aanpassen. Trouwens, dat kunt u via de app net zo makkelijk zelf!

Vraagt u zich ook wel eens af, wanneer u op televisie beelden van bewakingscamera’s ziet, deze vaak van dermate slechte kwaliteit zijn dat mogelijke daders amper te herkennen zijn? Met de technieken van nu onbegrijpelijk en onnodig! Onze camera’s registreren live in full color en HD. Haarscherp beeld zorgt ervoor dat er geen misverstand bestaat wie er rondom of in uw pand loopt. De beelden kunnen opgenomen worden of via een live-stream op bijvoorbeeld uw website of via narrow-casting op een beeldscherm elders getoond worden. Wij beschikken over camera’s met ingebouwde bewegingsmelders, CO1 en CO2 melders en microfoon. Meldingen komen bij u binnen via onze app of worden doorgestuurd aan een gecertificeerde meldkamer.

Omdat al onze oplossingen via het Internet met elkaar en uw app zijn verbonden is snel en betrouwbaar WiFi cruciaal. ETHIN meet uw huidige WiFi netwerk (of denken mee over uw aan te leggen netwerk) en bepalen waar zaken verbeterd moeten worden. Dat is niet alleen belangrijk voor uw alarm en camerasystemen hoor. U zult er ook het gemak van ervaren als u muziek of video streamt. Vanaf afstand monitoren wij uw WiFi netwerk en kunnen dit vanaf afstand modificeren wanneer uw situatie veranderd.

Wat ons onderscheidt van andere partijen is de kennis van Cloud IT, Home-domotica, WiFi netwerken (en andere IT oplossingen) en eigen installateurs.

 

Onze oplossingen zijn altijd maatwerk. Wij gaan met u graag in gesprek om te inventariseren waar ETHIN uw organisatie
het beste van dienst kunnen zijn.