OVER ONS

ETHIN SECURITY SYSTEMS

ETHIN Security Systems is de betrouwbare partner op het gebied van beveiligingssystemen. Dit kan beveiliging zijn van jouw woning, bedrijfspand en het internet. Wij komen voort uit een gerenomeerd IT-bedrijf, Interforce Networks. Meer dan genoeg kennis en ervaring over werkzaamheden in de Cloud hebben wij direct tot onze beschikking. Onze systemen zijn geen old-fashioned camera’s of vaste systemen.

Het is een innovatief totaalconcept met een uitgebreid scala aan hoogwaardige, geïntegreerde totaaloplossingen op het gebied van beveiligingssystemen. Daarnaast biedt Ethin aanvullende pakketten, waaronder bekabelingswerkzaamheden, renovaties van patchkasten en installatie van Wi-Fi oplossingen.

Meerwaarde voor jouw bedrijf
Met de toenemende behoefte van moderne camera- en beveiligingssystemen is Ethin een meerwaarde voor bedrijven. Omdat wij met de meest moderne technologieën werken en innovatieve beveiligingssystemen aan elkaar koppelen, wordt er een zo veilig mogelijke omgeving gecreëerd.

 

“Wat ons onderscheidt van andere partijen is de kennis van Cloud IT, Wi-Fi netwerken (en andere IT-oplossingen) en eigen installateurs”.

 

ALARMSYSTEMEN

Wij werken met de meest moderne technologieën en koppelen innovatieve bewakingsmiddelen aan elkaar. Losse onderdelen vormen samen één netwerk van slimme beveilingsmiddelen, met als doel inbrekers buiten jouw woning of bedrijf te houden.

CAMERASYSTEMEN

Voor een langere levensduur en een optimale werking van uw camerasysteem is het aan te raden om regelmatig onderhoud te laten plegen aan het systeem. 

TOEGANGSCONTROLE

Toegangscontrole biedt u een veilige, geschikte, flexibele en rendabele manier om te controleren wie er toegang heeft tot uw gebouw en wanner de toegang verleend wordt. Toegangscontrole geeft organisaties de veiligheid die zij nodig hebben. En dit allemaal kunt u ook zelf eenvoudig bedienen met onze handige online app.